Zmiana wersji językowej

Discussion in 'Webalizer' started by redi, Oct 4, 2009.

Loading...
  1. redi
    Offline

    redi Enterprise Admin... Q's Architect

    Joined:
    Sep 6, 2009
    Messages:
    613
    Local Time:
    2:32 AM
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Followers:
    2
    Synology:
    DS109, DS213+, DS415+
    Jak zmienić wersję w webalizerze na pl? Wchodziłem przez SSH, ale jakoś znaleźć nie mogłem:) Na stronie webalizera jest paczka z polskim językiem.
     
  2. cezbar
    Offline

    cezbar System Engineer Q Specialist

    Joined:
    Mar 23, 2009
    Messages:
    180
    Location:
    Nowa Dęba
    Local Time:
    2:32 AM
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    Followers:
    1
    QNAP:
    null
    Synology:
    DS111/DS214
    Ethernet:
    100 Mbps
    null 100 Mbps
    Prawdę mówiąc również czekam, aż ktoś mądry powie jak to zrobić. Na stronie webalizera jest instrukcja, ale wymaga ona ponownej kompilacji pakietu z określoną wcześniej wersją językową w pliku przed wykonaniem ./configure
    Niestety paczka przeznaczona do synology nie da się przekompilować (przynajmniej prze ze mnie), więc trzeba to jakimś magicznym sposobem zrobić. Ale ja juz jestem na to za głupi.
     
  3. redi
    Offline

    redi Enterprise Admin... Q's Architect

    Joined:
    Sep 6, 2009
    Messages:
    613
    Local Time:
    2:32 AM
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Followers:
    2
    Synology:
    DS109, DS213+, DS415+
    Niby po angielku to tez da sie korzystac, ale skoro jest paczka jezyka polskiego wiec...
     
  4. _PH
    Offline

    _PH Nowy użytkownik Noobie

    Joined:
    Dec 27, 2013
    Messages:
    11
    Location:
    Rybnik
    Local Time:
    4:32 AM
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    null
    Synology:
    DS214play
    Ethernet:
    1 GbE
    null 1 GbE
    Od 2009 roku nie znalazł się na forum nikt tak mądry, który by potrafił rozwiązać ten problem?
     
  5. mikhnal
    Online

    mikhnal Guest

    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Followers:
    0
    Niektóre paczki nie potrzebują lokalizacji - ich komunikaty są banalne i proste w zrozumieniu.