Konfiguracja vtigerCRM

Discussion in 'vtigerCRM' started by slasz, Sep 13, 2012.

Loading...
  1. slasz
    Offline

    slasz Nowy użytkownik Noobie

    Joined:
    Aug 24, 2008
    Messages:
    26
    Location:
    Ełk
    Local Time:
    1:58 AM
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Followers:
    0
    Witam. Czy ktoś poradził sobie ze skonfigurowaniem do pracy vtigera? Będę wdzięczny za podpowiedź! Może jakiś mały tutorial? A może macie jakieś materiały do poczytania (chętniej po polsku). Pozdrawiam!
     
  2. Gordon10
    Offline

    Gordon10 Entry Technician Q Associate

    Joined:
    Aug 11, 2012
    Messages:
    41
    Local Time:
    11:58 PM
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    null
    Synology:
    DS716+II
    Ethernet:
    1 GbE
    null 1 GbE
  3. Gordon10
    Offline

    Gordon10 Entry Technician Q Associate

    Joined:
    Aug 11, 2012
    Messages:
    41
    Local Time:
    11:58 PM
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    null
    Synology:
    DS716+II
    Ethernet:
    1 GbE
    null 1 GbE
    Udało mi się zainstalować tego CRM-a i załadować język polski. Podczas instalacji sugerowało jakieś zmiany w ustawieniu serwera (na których się nie znam), ale przycisk "dalej" i poszło:)
    dla zainteresowanych zostawiam linka z instalacją paczki językowej http://www.youtube.com/watch?v=rCFD5IHQ8nc
    Na prezentowanym przykładzie CRM ma nieco inny wygląd ale bez problemu można sobie poradzić.
     
  4. slasz
    Offline

    slasz Nowy użytkownik Noobie

    Joined:
    Aug 24, 2008
    Messages:
    26
    Location:
    Ełk
    Local Time:
    1:58 AM
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Followers:
    0
    Zainstalowałem z paczki phpMyAdmin, ustawiłem tam hasło roota, potem przy instalacji vtigera podałem to samo hasło - i poszło. Co prawda meldował jakieś niezgodności w ustawieniach php, ale to może uda mi się poustawiać potem. Teraz powalczę ze spolszczeniem i dalszą konfiguracją.