Błąd podczas logowania

Discussion in 'RADIUS Server' started by suba, Dec 8, 2015.

Loading...
  1. suba
    Offline

    suba Passing Basics Beginner

    Joined:
    Oct 29, 2012
    Messages:
    11
    Local Time:
    2:14 AM
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    null
    Synology:
    RS2414RP
    Ethernet:
    1 GbE
    null 1 GbE
    Witam,

    W logach radius wersja 2.2.5 pojawia mi się następujący błąd:

    Login incorrect: Incorrect user name (input name [host/TEAD-SEBA.domena.com), full name [DOMENA\host/TEAD-SEBA.domena.com])

    Czy komuś z Państwa udało się usunąć powyższy problem..

    Pozdrawiam
     
  2. Przemuss
    Offline

    Przemuss Master+ Architect Q's Excellence

    Joined:
    Oct 11, 2011
    Messages:
    2,044
    Location:
    Żyrardów
    Local Time:
    4:14 AM
    Ratings:
    +36 / 1 / -0
    Followers:
    3
    QNAP:
    null
    Synology:
    DS211j; DS1511+; RS2212RP+
    Ethernet:
    1 GbE
    null 1 GbE
    Nie korzystałem z RADIUSA i się nim nie bawiłem na Synku, ale czy jesteś pewien że kierunek ukośników jest poprawny?
     
  3. suba
    Offline

    suba Passing Basics Beginner

    Joined:
    Oct 29, 2012
    Messages:
    11
    Local Time:
    2:14 AM
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    null
    Synology:
    RS2414RP
    Ethernet:
    1 GbE
    null 1 GbE
    Witam,

    Tak ukośniki tak się wyświetlają.. Może inaczej to jest skopiowane z logów radiusa na synku..
    Nie wiem, czy jest za dużo informacji z domeny (może jakaś konfiguracja Active Directory), czy może jakiś błąd na radius w synku.