1. Cześć Gość. Przeglądasz forum dzięki firmie QNAP oraz zespołowi QNAP Club Polska.

Problem z katalogiem photo przy włączonym Photo Station

Dyskusja w 'Photo Station' rozpoczęta przez użytkownika garibaldi, 8 Maj 2017.

Zarejestruj się, aby otrzymać dostęp

Masz już konto?

Logowanie / Rejestracja

ProNAS - Forum serwerów plików Synology. Zawartość jest dostępna tylko dla zarejestrowanych użytkowników. Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do naszych treści, rozmów oraz zasobów naszego forum. Ponadto będziesz mógł:
  • Oceniać interesujące wiadomości
  • Subskrybować tematy
  • Otrzymywać aktualizację interesujących treści
  • Rozmawiać i wymieniać się doświadczeniem z innymi użytkownikami
Dołącz do nas!
 
  1. garibaldi
    Offline

    garibaldi Nowy użytkownik Noobie

    Dołączył:
    10 Luty 2010
    Wiadomości:
    15
    Local Time:
    11:19
    Oceny:
    +0 / 0 / -0
    Followers:
    0
    Synology:
    DS412+
    Dzień Dobry Mam następujący problem. Posiadam 2 synology 412+ i 916+. Problem wystęuję na 916+ z katalogiem photo. Każdy użytkownik jakiego ..... .. ....... ....... ............ ........... ... .. ........ ...... ... ...... ... ............ . ......... ...... ............... ......... .... .... ........ ..... ... ..... .. ....... ....... . ... ..... ......... ...... ........ .. .... ....... ......... ... ......... ... ............. ......... ......... ............ .... ... .. .... ....... .... ........ ........... ...... ... ...... .. . ..... .......... .... .... ... .... ........... .............. ... .. .... ........ . ..... ........... . .......... ................ ..... ...... ............. ..... ........