1. Cześć Gość. Przeglądasz forum dzięki firmie QNAP oraz zespołowi QNAP Club Polska.

Czyzby nowa wersja forum weszła?

Dyskusja w 'Archiwum działu' rozpoczęta przez użytkownika Przemuss, 7 Grudzień 2011.

Ładowanie...
  1. Przemuss
    Offline

    Przemuss Master+ Architect Q's Excellence

    Dołączył:
    11 Październik 2011
    Wiadomości:
    2 012
    Miejscowość:
    Żyrardów
    Local Time:
    23:16
    Oceny:
    +36 / 0 / -0
    Followers:
    3
    QNAP:
    null
    Synology:
    DS211j; DS1511+; RS2212RP+
    Ethernet:
    1 GbE
    null 1 GbE
    W operze tak mi wygląda forum jak na screenie poniżej.
    przeglądarka: Opera 10.60
    Jeszcze godzinę temu było wszystko OK albo nie zwróciłem uwagi...
     

    Załączone pliki:

    • Bez tytułu.png
      Rozmiar pliku:
      191,6 KB
      Wyświetleń:
      68
      MD5 Sum:
      0a744a2c3463f50079e04432348e071c
  2. Krwiak
    Offline

    Krwiak SysOp Administrator

    Dołączył:
    27 Maj 2008
    Wiadomości:
    2 415
    Local Time:
    23:16
    Oceny:
    +10 / 1 / -0
    Followers:
    1
    To nie OPera to ja :-(, postaram się to w miarę szybko ogarnąć, zachciało się chat i wyszły klocki
     
  3. krisr77
    Offline

    krisr77 Systems Admin... Q's Expert

    Dołączył:
    14 Wrzesień 2010
    Wiadomości:
    211
    Miejscowość:
    Wawa
    Local Time:
    23:16
    Oceny:
    +1 / 1 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    null
    Synology:
    DS110j q1900 Xpenology
    Ethernet:
    1 GbE
    null 1 GbE
    u mnie na najnowszej operze ok
     
  4. Przemuss
    Offline

    Przemuss Master+ Architect Q's Excellence

    Dołączył:
    11 Październik 2011
    Wiadomości:
    2 012
    Miejscowość:
    Żyrardów
    Local Time:
    23:16
    Oceny:
    +36 / 0 / -0
    Followers:
    3
    QNAP:
    null
    Synology:
    DS211j; DS1511+; RS2212RP+
    Ethernet:
    1 GbE
    null 1 GbE
    U mnie dalej się wali. Już wyłączałem operę ale to nic nie daje.
     
  5. Krwiak
    Offline

    Krwiak SysOp Administrator

    Dołączył:
    27 Maj 2008
    Wiadomości:
    2 415
    Local Time:
    23:16
    Oceny:
    +10 / 1 / -0
    Followers:
    1
    Wyczyść cache to zobaczysz efekt o którym mowa :)
     
  6. Przemuss
    Offline

    Przemuss Master+ Architect Q's Excellence

    Dołączył:
    11 Październik 2011
    Wiadomości:
    2 012
    Miejscowość:
    Żyrardów
    Local Time:
    23:16
    Oceny:
    +36 / 0 / -0
    Followers:
    3
    QNAP:
    null
    Synology:
    DS211j; DS1511+; RS2212RP+
    Ethernet:
    1 GbE
    null 1 GbE
    IE9 tez tak jest. W takim razie nie przeszkadzamy w naprawianiu:D
     
  7. krisr77
    Offline

    krisr77 Systems Admin... Q's Expert

    Dołączył:
    14 Wrzesień 2010
    Wiadomości:
    211
    Miejscowość:
    Wawa
    Local Time:
    23:16
    Oceny:
    +1 / 1 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    null
    Synology:
    DS110j q1900 Xpenology
    Ethernet:
    1 GbE
    null 1 GbE
    fakt na mozzili juz krzaczory :)
     
  8. Krwiak
    Offline

    Krwiak SysOp Administrator

    Dołączył:
    27 Maj 2008
    Wiadomości:
    2 415
    Local Time:
    23:16
    Oceny:
    +10 / 1 / -0
    Followers:
    1
    Tymczasowo problem został usunięty, jak coś znajdziecie to dajcie znać.
     

Poleć tę stronę