1. Cześć Gość. Czy wiesz, że według analizy rynku urządzenia:

    • QNAP - stanowią 63% rynku,
    • Synology i pozostali - tylko 37% rynku?

    To forum przeglądasz dzięki sponsorowi - firmie QNAP oraz zespołowi QNAP Club Polska.

Catshare plik hosta - zrobiony.

Dyskusja w 'Download Station' rozpoczęta przez użytkownika MeFi_u, 22 Marzec 2014.

Ładowanie...
  1. MeFi_u
    Offline

    MeFi_u Nowy użytkownik Noobie

    Dołączył:
    22 Marzec 2014
    Wiadomości:
    10
    Local Time:
    02:51
    Oceny:
    +0 / 0 / -0
    Followers:
    0
    Synology:
    DS213j
    Witam,

    Niestety nie mam możliwości support'owania zgłaszanych tutaj problemów (czas, możliwości, itd), nie mam pojęcia także jakiego odsetku problem dotyczy.
    W związku z tym postanowiłem, że sensowniejsze jest zakończenie udostępniania hosta niż odpowiedzi w wątku po kilku/kilkunastu dniach.

    Pozdrawiam

    P.S. Tylko jedna osoba zdecydowała się wysłać mi log hosta w wersji debug. Jej problem został rozwiązany.
    P.S.2 Dobrze, że tylko jedna bo i tak pewnie bym nie wyrobił z czasem jakby wszyscy nagle go wysłali :)
     
  2. konet
    Offline

    konet Zarejestrowany Noobie

    Dołączył:
    18 Maj 2013
    Wiadomości:
    35
    Miejscowość:
    Düsseldorf
    Local Time:
    04:51
    Oceny:
    +0 / 0 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    null
    Synology:
    DS 1815+ 8 GB RAM
    Ethernet:
    1 GbE
    null 1 GbE
    Witam,

    jak instalujecie ten plik, normalnie przez download station czy wrzucacie przez WinSCP? Jak ja chce zainstalowac przez download station to wywala mi blad "Ta witryna udostepniania plikow jest nie prawidlowa". Probowalem juz obie wersje pliku hosta. Nawet zrobilem downgreade download station i caly czas to samo.
    Ma ktos jakis pomysl?
     
  3. gemin
    Offline

    gemin Nowy użytkownik Noobie

    Dołączył:
    16 Lipiec 2014
    Wiadomości:
    16
    Local Time:
    02:51
    Oceny:
    +0 / 0 / -0
    Followers:
    0
    Synology:
    DS214Play
    Do wgrania pliku hosta użyj przeglądarki Chrome lub Internet Explorera u mnie zadziałało.
     
  4. anti8
    Offline

    anti8 Nowy użytkownik Noobie

    Dołączył:
    3 Luty 2015
    Wiadomości:
    2
    Local Time:
    02:51
    Oceny:
    +0 / 0 / -0
    Followers:
    0
    Synology:
    DS112j
    Witam,

    Mam ten sam problem co kolega powyżej - "Ta witryna udostepniania plikow jest nie prawidlowa". Czy komuś udało się może rozwikłać problem?
     
  5. konet
    Offline

    konet Zarejestrowany Noobie

    Dołączył:
    18 Maj 2013
    Wiadomości:
    35
    Miejscowość:
    Düsseldorf
    Local Time:
    04:51
    Oceny:
    +0 / 0 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    null
    Synology:
    DS 1815+ 8 GB RAM
    Ethernet:
    1 GbE
    null 1 GbE
    Niestety u mnie na niczym nie dziala. IE, Safari, Chrome, Firefox. Wszedzie to samo. Probowalem nawet zainstalowac na innym serwerze i zadnej zmiany.
     
  6. MeFi_u
    Offline

    MeFi_u Nowy użytkownik Noobie

    Dołączył:
    22 Marzec 2014
    Wiadomości:
    10
    Local Time:
    02:51
    Oceny:
    +0 / 0 / -0
    Followers:
    0
    Synology:
    DS213j
    Potwierdzam że hosty obecnie źle się ściągają,
    Tutaj catshare.v.1.3.zip rozpakuj najpierw i wtedy plik catshare.v.1.3.host spróbuj dodać do download station.

    P.S. Ostatnio miałem okazję dodać hosta catshare do czystego niczym niezanieczyszczonego ds115j, działa poprawnie.
     
  7. anti8
    Offline

    anti8 Nowy użytkownik Noobie

    Dołączył:
    3 Luty 2015
    Wiadomości:
    2
    Local Time:
    02:51
    Oceny:
    +0 / 0 / -0
    Followers:
    0
    Synology:
    DS112j
    Na IE ruszyło :) Nie wiem czy to ma związek - ale plik przeciągnąłem drag&drop z katalogu na nie użyłem funkcji wskazywania.
     
  8. konet
    Offline

    konet Zarejestrowany Noobie

    Dołączył:
    18 Maj 2013
    Wiadomości:
    35
    Miejscowość:
    Düsseldorf
    Local Time:
    04:51
    Oceny:
    +0 / 0 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    null
    Synology:
    DS 1815+ 8 GB RAM
    Ethernet:
    1 GbE
    null 1 GbE
    Wielkie dzieki. Wszystko dziala super na 2 serwerach.
     
  9. danielfie
    Offline

    danielfie System Engineer Q Specialist

    Dołączył:
    22 Grudzień 2011
    Wiadomości:
    110
    Local Time:
    02:51
    Oceny:
    +0 / 0 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    null
    Synology:
    DS212, DS212j , DS211j
    Ethernet:
    1 GbE
    null 1 GbE
    Czy jeszcze wam działa ten host? Mi działał jeszcze parę dni temu. Teraz cały czas "Plik nie został znaleziony" Też tak macie? Może to po ostatniej aktualizacji "Download station" ?
     
  10. maryn1973
    Offline

    maryn1973 Nowy użytkownik Noobie

    Dołączył:
    8 Grudzień 2011
    Wiadomości:
    1
    Local Time:
    02:51
    Oceny:
    +0 / 0 / -0
    Followers:
    0
    Synology:
    Synology 415+
    Potwierdzam
    Nie działa :-( :-( :-(
     
  11. danielfie
    Offline

    danielfie System Engineer Q Specialist

    Dołączył:
    22 Grudzień 2011
    Wiadomości:
    110
    Local Time:
    02:51
    Oceny:
    +0 / 0 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    null
    Synology:
    DS212, DS212j , DS211j
    Ethernet:
    1 GbE
    null 1 GbE
    MeFi_u, może skoro masz takie zdolności i ogarniasz temat konfiguracji tych hostów, to może pochylisz się ponownie nad tym tematem? Bylibyśmy bardzo wdzięczni :)
     
  12. sebikolo
    Offline

    sebikolo Passing Basics Beginner

    Dołączył:
    1 Styczeń 2016
    Wiadomości:
    34
    Local Time:
    04:51
    Oceny:
    +6 / 1 / -0
    Followers:
    1
    QNAP:
    null
    Ethernet:
    1 GbE
    null 1 GbE
    Mając ten plik i konto premium mogę pobierać pliki z catshare premium? Czy tylko wysyłać do catshare?
     
  13. Oliverek
    Offline

    Oliverek Nowy użytkownik Beginner

    Dołączył:
    2 Czerwiec 2014
    Wiadomości:
    19
    Local Time:
    02:51
    Oceny:
    +1 / 0 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    null
    Synology:
    DS713+
    Ethernet:
    1 GbE
    null 1 GbE
    Tak, możesz pobierać ;)
     
  14. bobi1326
    Offline

    bobi1326 Systems Admin... Q's Expert

    Dołączył:
    15 Czerwiec 2015
    Wiadomości:
    200
    Local Time:
    04:51
    Oceny:
    +9 / 0 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    null
    Ethernet:
    802.11n
    null 802.11n
    Jak wygląda aktualnie sytuacja? Jest możliwość pobierania z serwisu jako premium?
     
  15. Oliverek
    Offline

    Oliverek Nowy użytkownik Beginner

    Dołączył:
    2 Czerwiec 2014
    Wiadomości:
    19
    Local Time:
    02:51
    Oceny:
    +1 / 0 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    null
    Synology:
    DS713+
    Ethernet:
    1 GbE
    null 1 GbE
    Mi pobiera z premium ale tylko "małe" pliki. Jak wrzucam taki ok 800-1000 MB to nie znajduje ale jak ok 0-200mb ile pięknie... Co to może być?
     
  16. choina
    Offline

    choina Nowy użytkownik Noobie

    Dołączył:
    30 Lipiec 2014
    Wiadomości:
    14
    Local Time:
    02:51
    Oceny:
    +0 / 0 / -0
    Followers:
    0
    Synology:
    DS112
    Hej,

    Udało się komuś rozwiązać problem z catshare?

    Pozdrawiam
     
  17. gemin
    Offline

    gemin Nowy użytkownik Noobie

    Dołączył:
    16 Lipiec 2014
    Wiadomości:
    16
    Local Time:
    02:51
    Oceny:
    +0 / 0 / -0
    Followers:
    0
    Synology:
    DS214Play
  18. choina
    Offline

    choina Nowy użytkownik Noobie

    Dołączył:
    30 Lipiec 2014
    Wiadomości:
    14
    Local Time:
    02:51
    Oceny:
    +0 / 0 / -0
    Followers:
    0
    Synology:
    DS112
    Problem wygląda podobnie jak poprzednio

    Aktywny link wykrywa jako unknown i jest błąd pobierania
     
  19. gemin
    Offline

    gemin Nowy użytkownik Noobie

    Dołączył:
    16 Lipiec 2014
    Wiadomości:
    16
    Local Time:
    02:51
    Oceny:
    +0 / 0 / -0
    Followers:
    0
    Synology:
    DS214Play
    musisz się zalogować na konto i wyłączyć bezpośrednie pobieraniei powinno być ok.
     
  20. choina
    Offline

    choina Nowy użytkownik Noobie

    Dołączył:
    30 Lipiec 2014
    Wiadomości:
    14
    Local Time:
    02:51
    Oceny:
    +0 / 0 / -0
    Followers:
    0
    Synology:
    DS112
    Już temat przerabiałem i nie działa :-(
     

Poleć tę stronę

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Odrzuć powiadomienie.