1. Cześć Gość. Przeglądasz forum dzięki firmie QNAP oraz zespołowi QNAP Club Polska.

Akceptacja postów

Dyskusja w 'Opinie o forum' rozpoczęta przez użytkownika unknownqx, 10 Styczeń 2015.

Ładowanie...
  1. unknownqx
    Offline

    unknownqx Passing Basics Beginner

    Dołączył:
    5 Grudzień 2014
    Wiadomości:
    18
    Local Time:
    06:35
    Oceny:
    +3 / 0 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-110
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-110 1 GbE
    Za każdym razem gdy napiszę jakiegoś posta otrzymuję komunikat że pojawi się on dopiero gdy go zaakceptuje administrator. Czy wszyscy tak mają? Wiadomo, że administrator nie siedzi na tym forum 24h/dobę i w związku z tym nieraz czekam ponad dobę aż mój post zostanie zaakceptowany - uczestniczenie w forum w ten sposób jest lekko ujmując denerwujące (napisanie kilku wypowiedzi na jakiś temat może trwać nawet tydzień!). To już poczta polska szybciej działa ;)
    Nie wiem - może po przekroczeniu jakiejś ilości postów wyłącza się ta funkcja... W regulaminie nie znalazłem żadnych konkretów na ten temat.
     
  2. mikhnal
    Offline

    mikhnal Guest

    Oceny:
    +0 / 0 / -0
    Followers:
    0
    Tak, wszyscy NOWI użytkownicy tak mają. Napiszesz 10 mądrych postów i wyjdziesz z tej grupy.
    I nie, niczego nie zmienię.
     
  3. unknownqx
    Offline

    unknownqx Passing Basics Beginner

    Dołączył:
    5 Grudzień 2014
    Wiadomości:
    18
    Local Time:
    06:35
    Oceny:
    +3 / 0 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-110
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-110 1 GbE
    Hmmm - napisałem 10 postów i przy pisaniu 11-tego dalej jest to samo... Czy trzeba wystąpić z jakimś oficjalnym wnioskiem do admina w tej sprawie? ;)
    Oczywiście nie mam pretensji, że trzeba napisać 10 postów, bo to faktycznie ma sens - inaczej na forum będzie pełno spamu.
     
  4. unknownqx
    Offline

    unknownqx Passing Basics Beginner

    Dołączył:
    5 Grudzień 2014
    Wiadomości:
    18
    Local Time:
    06:35
    Oceny:
    +3 / 0 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-110
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-110 1 GbE
    Coś to dalej nie działa jak trzeba - mam 12 postów, napisałem 13 i dalej admin musi mi to zatwierdzać...
     
  5. veg
    Offline

    veg Systems Admin... Q's Expert

    Dołączył:
    15 Luty 2015
    Wiadomości:
    264
    Local Time:
    06:35
    Oceny:
    +21 / 1 / -1
    Followers:
    0
    QNAP:
    null
    Ethernet:
    1 GbE
    null 1 GbE
    Znam Twój ból, też miałem ten problem.

    Musisz złapać któregoś z adminów na shoucie, wtedy Ci pomoże :)
     

Poleć tę stronę