1. Cześć Gość. Przeglądasz forum dzięki firmie QNAP oraz zespołowi QNAP Club Polska.

Wyskakujące okienka ...

Dyskusja w 'Opinie o forum' rozpoczęta przez użytkownika mpl, 10 Kwiecień 2014.

Ładowanie...
  1. mpl
    Offline

    mpl Enterprise Admin... Q's Architect

    Dołączył:
    11 Marzec 2011
    Wiadomości:
    668
    Best Answers:
    0
    Local Time:
    23:23
    Oceny:
    +0 / 0 / -0
    Followers:
    2
    Synology:
    712+ 1513+
    Czy to jest konieczne ?
    Forum musi mieć wyskakujące okienka reklamowe ?
    A może tylko mi się pojawiają :shock:

    ;(
     
  2. hexdpl
    Offline

    hexdpl Entry Technician Q Associate

    Dołączył:
    15 Kwiecień 2014
    Wiadomości:
    54
    Best Answers:
    0
    Local Time:
    23:23
    Oceny:
    +0 / 0 / -0
    Followers:
    0
    Synology:
    DS414
    mnie się nie pojawiają, także zrób sobie kilka testów..
     
  3. Przemuss
    Offline

    Przemuss Master+ Architect Q's Excellence

    Dołączył:
    11 Październik 2011
    Wiadomości:
    1 984
    Miejscowość:
    Żyrardów
    Best Answers:
    0
    Local Time:
    00:23
    Oceny:
    +31 / 0 / -0
    Followers:
    3
    QNAP:
    null
    Synology:
    DS211j; DS1511+; RS2212RP+
    Ethernet:
    1 GbE
    null 1 GbE
    Jak masz AdBlock-a to nie wyskakują. Osobiście zrezygnowałem z tego ustrojstwa. Sprawdź w innej przeglądarce.
    Nie zauważyłem by mi wyskakiwały te okienka z reklamami.
     
  4. mpl
    Offline

    mpl Enterprise Admin... Q's Architect

    Dołączył:
    11 Marzec 2011
    Wiadomości:
    668
    Best Answers:
    0
    Local Time:
    23:23
    Oceny:
    +0 / 0 / -0
    Followers:
    2
    Synology:
    712+ 1513+
    Mam AdBlock'a . A okienka pojawiały mi się do tej pory z 8 razy (przez dwa dni) od czasy założenia wątku nic mi się nie pojawia.
    Ale chyba nie ma to związku ...
     
  5. Hisashi150
    Offline

    Hisashi150 Systems Admin... Q's Expert

    Dołączył:
    6 Kwiecień 2012
    Wiadomości:
    258
    Miejscowość:
    Chorrzów
    Best Answers:
    0
    Local Time:
    23:23
    Oceny:
    +2 / 0 / -0
    Followers:
    2
    QNAP:
    null
    Synology:
    DS214+
    Ethernet:
    40 GbE
    null 40 GbE
    Ja mam tylko pasek ciasteczek jak przeczyszcze kompa ze śmieci :)

    /Edit: Na moje oko to musiał/musi powodować jakiś szkodnik w systemie radze skan systemu.

    Wysłane z mojego Combo przy użyciu Tapatalka
     
  6. ded
    Offline

    ded Enterprise Admin... Q's Architect

    Dołączył:
    20 Maj 2013
    Wiadomości:
    753
    Miejscowość:
    Ciechanów
    Best Answers:
    0
    Local Time:
    23:23
    Oceny:
    +13 / 1 / -1
    Followers:
    0
    QNAP:
    null
    Synology:
    Dell T20 G3220 + XPEnology
    Ethernet:
    1 GbE
    null 1 GbE
    Jak masz FF to zajrzyj do dodatków- tam potrafi być sporo śmieci które trzeba usunąć.
     
  7. grzenio
    Offline

    grzenio Staff Administrator

    Dołączył:
    6 Wrzesień 2012
    Wiadomości:
    611
    Miejscowość:
    Borkowo
    Best Answers:
    0
    Local Time:
    23:23
    Oceny:
    +32 / 0 / -0
    Followers:
    4
    QNAP:
    TS-x53
    Ethernet:
    802.11ac
    TS-x53 802.11ac
    przeskanuj kompa balwarebyte jak masz wingroze