1. Cześć Gość. Przeglądasz forum dzięki firmie QNAP oraz zespołowi QNAP Club Polska.

Nowa wersja forum.

Dyskusja w 'Opinie o forum' rozpoczęta przez użytkownika unr3al2, 11 Maj 2015.

Ładowanie...
  1. Stanley99
    Offline

    Stanley99 Network Architect Q's Professional

    Dołączył:
    26 Listopad 2013
    Wiadomości:
    456
    Best Answers:
    0
    Local Time:
    12:55
    Oceny:
    +3 / 0 / -0
    Followers:
    0
    Synology:
    DS214play
    Hmmm, no to trochę kiepsko. Ale dziwna rzecz: zaglądam do tych samych postów na Tapatalk i tam obrazki są prawidłowe? OCB?
     
  2. michau
    Offline

    michau Enterprise Admin... Q's Architect

    Dołączył:
    12 Listopad 2009
    Wiadomości:
    779
    Miejscowość:
    Mińsk Mazowiecki
    Best Answers:
    0
    Local Time:
    12:55
    Oceny:
    +3 / 0 / -0
    Followers:
    1
    QNAP:
    null
    Synology:
    DS1515+ 6GB RAM
    Ethernet:
    1 GbE
    null 1 GbE
    Uszkodzone są.
     
  3. Krwiak
    Offline

    Krwiak SysOp Administrator

    Dołączył:
    27 Maj 2008
    Wiadomości:
    2 415
    Best Answers:
    0
    Local Time:
    13:55
    Oceny:
    +10 / 0 / -0
    Followers:
    1
    Pewny jesteś ?
     
  4. ded
    Offline

    ded Enterprise Admin... Q's Architect

    Dołączył:
    20 Maj 2013
    Wiadomości:
    753
    Miejscowość:
    Ciechanów
    Best Answers:
    0
    Local Time:
    12:55
    Oceny:
    +13 / 1 / -1
    Followers:
    0
    QNAP:
    null
    Synology:
    Dell T20 G3220 + XPEnology
    Ethernet:
    1 GbE
    null 1 GbE
    Może z keszu się ładują.
     
  5. Krwiak
    Offline

    Krwiak SysOp Administrator

    Dołączył:
    27 Maj 2008
    Wiadomości:
    2 415
    Best Answers:
    0
    Local Time:
    13:55
    Oceny:
    +10 / 0 / -0
    Followers:
    1
    Mój błąd, załączniki już wyświetlają się prawidłowo
     
  6. Stanley99
    Offline

    Stanley99 Network Architect Q's Professional

    Dołączył:
    26 Listopad 2013
    Wiadomości:
    456
    Best Answers:
    0
    Local Time:
    12:55
    Oceny:
    +3 / 0 / -0
    Followers:
    0
    Synology:
    DS214play
    Własnie zauważyłem. Dzięki.
     
  7. unr3al2
    Online

    unr3al2 Lord Voldemort Q's Excellence

    Dołączył:
    18 Maj 2010
    Wiadomości:
    2 778
    Miejscowość:
    Warszawa
    Best Answers:
    6
    Local Time:
    13:55
    Oceny:
    +199 / 2 / -1
    Followers:
    8
    QNAP:
    TVS-x71
    Synology:
    DS710+
    Ethernet:
    1 GbE
    TVS-x71 1 GbE
    U mnie działa :)