1. Cześć Gość. Przeglądasz forum dzięki firmie QNAP oraz zespołowi QNAP Club Polska.

dział asustora

Dyskusja w 'Opinie o forum' rozpoczęta przez użytkownika eject, 20 Styczeń 2014.

Ładowanie...
  1. eject
    Offline

    eject Systems Admin... Q's Expert

    Dołączył:
    4 Styczeń 2010
    Wiadomości:
    323
    Miejscowość:
    Bydgoszcz
    Best Answers:
    0
    Local Time:
    03:46
    Oceny:
    +1 / 0 / -0
    Followers:
    1
    QNAP:
    null
    Synology:
    DS109+
    Ethernet:
    1 GbE
    null 1 GbE
    Cześć, jak wchodzę przez taptalka to ten dział jest a jak wchodzę przez operę lub firefoxa w PC to nie widać tego działu.
     
  2. Krwiak
    Offline

    Krwiak SysOp Administrator

    Dołączył:
    27 Maj 2008
    Wiadomości:
    2 415
    Best Answers:
    0
    Local Time:
    03:46
    Oceny:
    +10 / 0 / -0
    Followers:
    1
    Czy ktoś jeszcze nie widzi tego działu na PC ?
     
  3. eject
    Offline

    eject Systems Admin... Q's Expert

    Dołączył:
    4 Styczeń 2010
    Wiadomości:
    323
    Miejscowość:
    Bydgoszcz
    Best Answers:
    0
    Local Time:
    03:46
    Oceny:
    +1 / 0 / -0
    Followers:
    1
    QNAP:
    null
    Synology:
    DS109+
    Ethernet:
    1 GbE
    null 1 GbE
    teraz po drążyłem trochę i jest tak:

    jak kliknę w konkurencja to otwiera mi się lista i jest asustor a jak kliknę inne serwery nas to nie ma go tam a wygląda to u mnie tak jak w załączniku
     

    Załączone pliki:

    • asustor.jpg [jpg] - (eject) dział asustora [13467,73559] - ProNAS - Forum serwerów plików Synology
      asustor.jpg
      Rozmiar pliku:
      21,9 KB
      Wyświetleń:
      74
      MD5 Sum:
      2019488905a81e8509aae37a0720f088
  4. unr3al2
    Offline

    unr3al2 Lord Voldemort Q's Excellence

    Dołączył:
    18 Maj 2010
    Wiadomości:
    2 778
    Miejscowość:
    Warszawa
    Best Answers:
    6
    Local Time:
    03:46
    Oceny:
    +199 / 2 / -1
    Followers:
    8
    QNAP:
    TVS-x71
    Synology:
    DS710+
    Ethernet:
    1 GbE
    TVS-x71 1 GbE
    Ja nie widzę na przeglądarce w telefonie.
     
  5. jurass
    Offline

    jurass System Engineer Q Specialist

    Dołączył:
    24 Sierpień 2012
    Wiadomości:
    156
    Best Answers:
    0
    Local Time:
    03:46
    Oceny:
    +11 / 1 / -0
    Followers:
    1
    QNAP:
    TS-112
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-112 1 GbE
    U mnie jest podobnie (w Operze). Nie widać w Asustora w spisie w najwyższym poziomie forum, jak kliknę "konkurencja" to jest normalnie, a jak kliknę "Inne serwert NAS" to jest na górze z rozwiniętymi poddziałami.
     
  6. mikhnal
    Offline

    mikhnal Grammar police Q's Excellence

    Dołączył:
    19 Luty 2009
    Wiadomości:
    5 528
    Miejscowość:
    Warszawa
    Best Answers:
    5
    Local Time:
    03:46
    Oceny:
    +203 / 2 / -1
    Followers:
    7
    QNAP:
    TS-x53
    Synology:
    DS415+ 8GB RAM mod
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-x53 1 GbE
    Zmiana typu działu z Kategorii na Forum rozwiązała problem.
     
  7. rose61
    Offline

    rose61 Nowy użytkownik Noobie

    Dołączył:
    11 Marzec 2015
    Wiadomości:
    1
    Best Answers:
    0
    Local Time:
    02:46
    Oceny:
    +0 / 0 / -0
    Followers:
    0
    Synology:
    Firmware
    Jak kliknę inne serwery nas to nie ma go tam a wygląda....