Krwiak napisał(a):Na stronie Synology można znaleźć zaproszenie na CEBIT 2011 i to co mnie zastanowiło to zapis:The upcoming DiskStation series will highlight single volume capacity over 100TB and high-performance with data throughput breaking 800MB per second. In response to the large-scale storage management, DSM 3.1 features multiple volumes on RAID support, offering flexible storage allocation.
Co wy o tym sądzicie ?
compet_pl napisał(a):A może nowe DS3611xs i RS3411xs mają karty sieciowe Ethernet 10Gb/s. Thesus pokazywał już kiedyś taką możliwość:
http://www.legitreviews.com/news/6650/
Krwiak napisał(a):Nie mam pojęcia ale ma on 4 karty sieciowe. Jedna karta to 125 MB/s w przypadku agregacji 4 takich kart to teoretycznie mamy przepustowość 1000MB/s więc jest to jak najbardziej możliwe, jednakże nie zmienia to faktu, że też nie do końca jestem w stanie w takie osiągi uwierzyć.
Krwiak napisał(a):W załączniku przesyłam prezentację od Synology, która pokazuje nowe modele.
Prezentacja nowych modeli Synology.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości