jacek-ie napisał(a):mam propozycję, by można było zgrać jakiś ściągnięty plik na pendriva podpiętego do USB, w tej chwili jest chyba tylko opcja z pendriva do stacji, a przydałoby się w drugą stronę.
jacek-ie napisał(a):Doszedłem do tego, że chyba tylko tak można coś przenieść na dysk zewnętrzny, ale kreator kopii zapasowej pozwala tylko na wybór całego katalogu, nie mam dostępu do plików wewnątrz.
jacek-ie napisał(a):I drugie pytanie : jestem na etapie wstępnej konfiguracji i dopiero poznaję to urządzenie, ale zastanawia mnie, dlaczego transfery po ftp po wewnetrznej sieci osiągają max 105 kB/s ?? Nie mam żadnych ograniczeń na paśmie, stacja jest podpięta do routera z Wifi, łączę się z notebooka po wifi ...
jacek-ie napisał(a):Podpiąłem się kablem prostym, jak napisałeś, ale zgodnie z moimi oczekiwaniami łączności brak. Chyba powinien być kabel skrosowaqny do takiego połączenia, ale czy pójdzie na 1 Gb to nie wiem ... Muszę zrobić kabelek i spróbować.
Powrót do Propozycje nowych funkcji dla Synology
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości