Patrzyłem na kilka sklepów www, ale ceny wszędzie podobne
Może ktoś z Was zna miejsce gdzie jest jakaś "promocja" i mogę kupić to taniej?
Dozgonna wdzięczność gwarantowana!
mikhnal napisał(a):@Addiiii
Sprzedawca widzę z sercem podchodzi do klientów...
Addiiii napisał(a):Jak na pudełko na dysk z co prawda przebudowanym, lecz nie budowanym od podstaw systemem (Linux) cena samego sprzętu jest duża. Wg mnie-nawet biorac możliwości i wydajność.
Dokupujac licencje na kamery, potrajamy wartość NAS'a. Dlaczego Synology każe za to płacić? Wydaje mi się że więcej użytkowników skorzysta z monitoringu niż serwera www o pocztowym nie wspominajac.
Wiem że NVRy kosztuja znacznie więcej ale maja też większa funkcjonalność, a nie każdy kto ma dom w nieciekawej okolicy potrzebuje super profesjonalnego monitoringu. Wystarczy kilka kamer za 200zł, wykrywanie ruchu i coś,co zapisze obraz z nich pochodzacy.
20-40zł jeszcze można by zrozumieć, ale 200?
Cały czas mam nadzieję że trafię grzieś na "okazje" i mimo wszystko będę zadowolony z zakupu.
Wracajac do sprzedawcy-upiera się że śrubki do HDD nie musza być w komplecie, choć w instrukcji napisano że to część całego zestawu. Powiedział że wróci mi 2zł I bym poszedł do metalurgicznego sobie je kupił.
Czasami warto sprzedac wiecej za mniejsza kwote niz ...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości